מתכון לכנפיים מטוגנות בציפוי פירורי לחם

השף גולן ימין קיבל בעת שביקר בשוק נתניה בקשה מצעירים שחזרו מטיול בארצות הברית: מתכון לכנפיים מטוגנות - עם טיפ לציפוי פריך מושלם. נתניה מבשלת  

0
10009
כנפיים מטוגנות - נתניה מבשלת
מתכון לכנפיים מטוגנות. צילום fotolia

אין דבר כיפי יותר מאשר סלסלת כנפיים שטוגנו בשמן עמוק. כאלה עם פירורי לחם. קוראי נתניה מבשלת, קבלו מתכון לכנפיים מטוגנות. כולל טיפ להשגת אותו ציפוי פריך שנראה מושלם.

מתכון לכנפיים מטוגנות עם צ'ילי וציפוי פירורי לחם

מצרכים:
קילוגרם כנפיים נקיות וטריות
כוס קמח מנופה
1.5 כוס פירורי לחם
5 ביצים טרופות
2 כפות צ'ילי מתוק (חובבי החריף יכולים להשתמש בצ'ילי חריף או שום כתוש)
כפית חרדל דיז'ון
שמן קנולה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
בסיר בינוני נרתיח את הכנפיים במים כרבע שעה עד 20 דקות ונוסיף קורט מלח ופלפל למים עצמם. נוציא את הכנפיים, נסנן מהמים וניתן להן להתקרר. נכין שלוש קערות. ביצים טרופות עם צ'ילי וחרדל, קערה שנייה עם קמח וקערה שלישית עם פירורי לחם. יש כאלה הנוהגים גם את פירורי הלחם וגם את הקמח לתבל במלח, באבקת שום וכו'. נחמם במחבת שמן עמוק. מצפים את הכנפיים בקמח. לאחר מכן נכניס את הכנפיים בבלילת הביצים. לבסוף בפירורי לחם ונטגן כארבע – חמש דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב נכון.

מתכונים ששווה להציץ בהם:
נאגטס עוף שילדים אוהבים – מקדונלדס סטייל

רצועות עוף מוקפץ בירקות שורש ועוד

 

 

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן