דלג על המודעה

כנפיים מטוגנות

השף גולן ימין קיבל בעת שביקר בשוק נתניה בקשה מצעירים שחזרו מטיול בארצות הברית: מתכון לכנפיים מטוגנות - עם טיפ לציפוי פריך מושלם. נתניה מבשלת

כנפיים מטוגנות

צילום fotolia

אין דבר כיפי יותר מאשר לקבל סלסלה המלאה בכנפיים מטוגנות, כאלה המצופות בפירורי לחם בצורה מושלמת. במיוחד עבור קוראי נתניה מבשלת קבלו את המתכון הקליל והנחמד כל-כך לכנפיים מטוגנות, כולל את הטיפ המושלם להשגת אותו ציפוי פריך שנראה מושלם.

מתכון לכנפיים מטוגנות עם צ’ילי וציפוי פירורי לחם

מצרכים:
קילוגרם כנפיים נקיות וטריות
כוס קמח מנופה
1.5 כוס פירורי לחם
5 ביצים טרופות
2 כפות צ’ילי מתוק (חובבי החריף יכולים להשתמש בצ’ילי חריף או שום כתוש)
כפית חרדל דיז’ון
שמן קנולה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
בסיר בינוני נרתיח את הכנפיים במים כרבע שעה עד 20 דקות ונוסיף קורט מלח ופלפל למים עצמם. נוציא את הכנפיים, נסנן מהמים וניתן להן להתקרר. נכין שלוש קערות. ביצים טרופות עם צ’ילי וחרדל, קערה שנייה עם קמח וקערה שלישית עם פירורי לחם. יש כאלה הנוהגים גם את פירורי הלחם וגם את הקמח לתבל במלח, באבקת שום וכו’. נחמם במחבת שמן עמוק. נצפה הכנפיים בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בפירורי לחם ונטגן כשלוש – ארבע דקות מכל צד ועד לקבלת הגוון הזהוב הנכון.

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל נתניה און ליין – ksn

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כיועץ קולינרי למסעדות ולגני אירועים. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים