דלג על המודעה

מתכון טארט קרם שקדים ומשמשים קל להכנה)

מתכון טארט קרם שקדים ומשמשים קל להכנה)

מתכון טארט קרם שקדם ומשמשים של סער אהרוני

קונדיטור סער אהרוני מציג מתכון טארט קרם שקדים + משמשים שהוא גם טעים בטירוף, גם קל להכנה וגם קייצי במיוחד. נתניה מבשלת

כל מי שחובב מטבח יודע, שפרי המשמש הוא פרי חמקמק, העונה שלו קצרה מאוד. לכן, מהירי החלטה הם אלה הנהנים מהפרי המדהים הזה.

אם יש משהו שתמיד תמצאו אצלי במקפיא, זה קרם שקדים. עבורי מדובר במרכיב, שתמיד, אבל תמיד, יהיה לי שימוש בו.

לפעמים למילוי עוגות שמרים, קרם עבור טארטים וגם למילוי קרואסונים.

אז במתכון הזה, בעצם, יש גם את שלבי ההכנה של קרם שקדים, שיכול לשמש אתכם גם למתכונים אחרים

את הטארט הבא אפשר להכין גם עם משמשים משומרים – כאשר משמש לא בעונה. באופן אישי אני ממליץ, לא לוותר על משמש טרי כשהוא בעונה. פשוט, אין מה להשוות בטעם

מתכון קייצי במיוחד: טארט קרם שקדים עם משמש

מרכיבים:

חבילת בצק פריך מתוק מוכן. קונים בכל סופר (או להכין לפי המתכון שלי שפורסם בעבר)

לקרם שקדים:

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

100 גרם  כוס סוכר

120 גרם שקדים טחונים

1 ביצה גודל M

80 גרם קמח

להרכבה:

משמשים שטופים, מגולענים וחצויים או משמשים מקופסא ששטפתם היטב והם מסוננים מהסירופ

הכלים: תבנית לטארט – אפשר גם תבניות אישיות

שלבי הכנה:

מכינים את הקלתית. מרפדים תבנית טארט בבצק הפריך ומכניסים למקפיא לחצי שעה. לאחר חצי שעה מוציאים את התבנית מהמקפיא, מניחים על הבצק נייר אפייה ומעליו מניחים שעועית יבשה/ או חומוס יבש.

השעועית היבשה תשמש מעין משקולת כדי שהבצק לא יצנח. מכניסים לתנור אפייה בחום בינוני פלוס למשך כ-15 דקות – עד שהבצק משחים מעט. מוציאים ומשאירים בצד.

קרם שקדים: במעבד מזון מעבדים את החמאה והסוכר למסה אחידה. מוסיפים את השקדים הטחונים ומוסיפים את הביצה. מאחדים ולבסוף מוסיפים את הקמח ומערבלים.

פעולת הערבול תבוצע עד שהתערובת תתאחד לבצק חלק ומבריק. מוציאים ומעבירים לשקית זילוף (הרבה יותר נוח ואסתטי למלא את הטארט ככה)

מכינים את התנור לחום של 190 מעלות. ממלאים עם שקית הזילוף את קרם השקדים מעל לבצק. מניחים את חצאי המשמשים (יש כאלה שמרסקים ללא הקליפה ויוצרים מחית) ואופים 40 דקות – עד שקרם השקדים והבצק מקבלים השחמה יפה.

מצננים ומגישים.

מתכונים נוספים העשויים לעניין את גולשי נתניה אונליין: 

עוגיות אמסטרדם – המתכון לעוגיות ששיגעו את העולם

עוגת טורט רכה וגבוהה במיוחד

עוגת גבינה קדאיף

 

סער אהרוני

קונדיטור at המטבח של אהרוני
נעים מאוד שמי סער. מתגורר בנתניה, משוגע על העיר ועל הים. טבח קונדיטור ובעיקר מאמין גדול בשיתוף הידע והמתכונים. זמין לכל שאלה בוואצאפ 052-5808729
סער אהרוני

תגובות

תגובות

4 תגובות

  1. מתכון מושלם‼️
    והקרם שקדים באמת משמש לעוד דברים והוא טעים בטירוף.
    ממליצה בחום♥️
    לייק · השיבי · מחקי · דקה אחת
    פלאגין התגובות של פייסבוק

    השב
  2. מושלם, השבוע אכין אותה, אין על השילוב הזה של קרם שקדים ופרי, תודה על המתכון, אתה אלוף👌👌👌

    השב
  3. סער אתה יוצר יצירות אסטטיות ויפות לא מסובכות להכנה וטעימות נורא בשבילי אתה מספר 1 בארץ ⁦❤️⁩

    השב
  4. נראה מעולה

    השב

טארקבקים/פינגבאקים

  1. גן דוכיפת שופץ בזמן שהיית הילדים; ילד נפצע קל | נתניה און ליין - […] מתכון טארט קרם שקדים ומשמשים קל להכנה) […]

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.