סושי שוקולד אוראו – אתם תעופו על זה

סושי שוקולד אוראו, ללא ספק, הוא השילוב המושלם בין פינוק מתוק לבין מתכון קל להכנה. ולא, לא צריך צ'ופסטיקס כדי להתענג עליו...

6
5329
מתכון סושי שוקולד אוראו - נתניה מבשלת
הילדים יעופו על זה. סושי שוקולד אוראו. צילום סער אהרוני

סושי שוקולד אוראו, ללא ספק, הוא השילוב המושלם בין פינוק מתוק לבין מתכון קל להכנה. ולא, לא צריך צ'ופסטיקס כדי להתענג עליו…

נתחיל מהסוף: זהו ללא ספק מתכון מיוחד ושונה, שמתאים בול ותפור מושלם לכל אוהבי השוקולד. סושי שוקולד אוראו זה, בעצם, רולדה מתוחכמת.

רק שהוא כולל בפנים מילוי רך ושוקולדי בטעם שוקולד ועוגיות אוראו. בשילוב קוקוס תקבלו מנה לא מהעולם הזה.

הילדים בטוח ישמחו להכין את הסושי יחד איתכם.זאת לגמרי חגיגה מתוקה, צבעונית וססגונית במטבח.

מתכון סושי שוקולד אוראו – מומלץ להכין עם הילדים

המרכיבים:

16 עוגיות אוראו טחונות
200 גרם שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
לקצפת: 250 מל׳ שמנת מתוקה
50 גרם פודינג וניל

לציפוי:
קוקוס  קלוי או קוקוס טחון ואפשר גם סוכריות צבעוניות כאלה שנדבקות

לקרם אוראו:
3 כפות מהקצפת
כפית קקאו
4 כפות עוגיות אוראו טחון ששמרנו בצד

אופן ההכנה:

  1. ממיסים יחד במיקרו את השוקולד והשמנת ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.  מוסיפים את עוגיות האוראו ומערבבים (לא לשכוח לשמור בצד 4 כפות מהאוראו).
  2. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים את הגנאש לעובי של ס״מ אחד. מכניסים למקפיא לשעה. תהיו סבלניים בשלב הזה, הוא קריטי
  3. מקציפים את השמנת והפודינג למרקם יציב. מפרישים 3 כפות מהקצפת לקערה חדשה. מוסיפים  לקערה קקאו ואת עוגיות האוראו הטחונות ששמרנו בצד.

מערבבים עד קבלת קרם סמיך ומעבירים לשקית זילוף ללא צנטר.

  1. מורחים את הקצפת על הרולדה. את קרם האוראו מזלפים במרכז – כך כשנחתוך לפרוסות יהיה לנו מרקם ושילוב צבעים יפה.
  2. מגלגלים לגלגול אחד ומכניסים למקפיא לשלוש שעות לפחות. מסירים את נייר האפייה, מגלגלים בקוקוס קלוי או קוקוס טחון רגיל.

זהו, בתיאבון!

אהבתם? מוזמנים להצטרף אל קבוצת הפייס שלנו נתניה מבשלת

 

 

 

6 תגובות

  1. חחח מז'ה בא לי להיכנס דרך המסך ולחטוף אחד..אולי שתיים מי יודע אם ישאר לך בסוף.?
    אתה מוכשר ברמות מאחלת לך הצלחה בכל התחומים?

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן