היום ננעל המחזור ה-19 בליגה הלאומית בו פגשה מכבי נתניה את הפועל רמת גן. כיאה למותחן כדורגל ואחרי שנקלעו לפיגו, הצליחו חניכיו של סלובודאן דראפיץ' להימנע מהפסד בכורה העונה בזכות שער דרמטי של שון ויסמן בדקה 89. היהלומים המקומיים אמנם נמצאים עדין במקום הראשון עם פער שלוש נקודות מעכו שנמצאת במקום השני בטבלה, אך פיספסו בענק הזדמנות להגדיל את הפער ולברוח לצמרת הליגה.
טעויות שיפוט רבות של השופט רפעת אל חמולה השפיעו על תוצאת המשחק שהתנהל בקצב מהיר.
חניכיו של דראפיץ' שלטו על הנעשה במגרש לאורך כל המשחק, בדקה ה 31 הוכל מוטי ברשצקי על ידי קובי מור והשופט סימן על הנקודת הלבנה לזכות רמת גן, ברשצקי לא התבלבל ובעט פנדל מושלם ישר לפינה הימנית.
הלחץ שהפעילה נתניה על רמת גן הניב פרי רק בדקה 89 אחרי שכדור ארוך שבעט דיא סבע מצא את ברק בדש שהעביר לשון ויסמן בנגיעה, החלוץ שמצא עצמו לבד מול אלדר פשכצקי בעט שטוח לפינה וקבע את תוצאת המשחק, שיויון 1:1 בין נתניה לרמת גן.
כתבות אחרונות
הכתבות המובילות
MOST COMMENTED
לניאדו: נהלי בקרה עצמית שפותחו מעוררים עניין באירופה
דורון פדלון - 8
האיגוד האירופי לרוקחי בתי חולים יפרסם בחודש מרץ מאמר שכתב מנהל בית המרקחת בלניאדו המציע כלי חדשני לביצוע בקרה עצמית.
ניהול בית מרקחת במרכז רפואי...



















