הבושם שלכם – כך תבחרו בושם

0
239
צילום fotolia
כולנו  מתבשמים, אבל איך – בעצם – בוחרים את הבושם המתאים ביותר לכם?  בני גואטה, מומחה בתחום ובעלי חנות "הבושם", מספק טיפים מקצועיים
בושם, אם תרצו ואם לאו, משמש אחד מכרטיסי הביקור החשובים ביותר לאישה וגם לגבר. אז כן, יש הבדל משמעותי בין קולון לפרפיום ובחירת הבושם המתאים לכן או לכם, יצור את ההבדל האמיתי.

כך בוחרים בושם. בני גואטה "הבושם"
כך בוחרים בושם. בני גואטה "הבושם"
כבר 26 שנה עוסק בני גואטה בתחום הבישום והקוסמטיקה ועכשיו סוף סוף פתח את חנות "הבושם", שעבורו היא חלום שהתגשם. “אמא שלי תמיד צוחקת ואומרת, שהגעתי לתחום הזה מהריחות של האוכל שלה", אומר בני ומוסיף: "ואני, באמת מאמין שיש קשר בין השניים כי את הריחות אנו סופגים עוד מילדות, בבית של אמא ואבא".
עם בקיאות רבה, מקצועיות וסבלנות אין קץ הציג בפניי בני מבחר בשמים, מוצרי טיפוח ושיער ללא מלחים, מוצרי ויקטוריה סיקרט ועוד. יחד עם אשתו, שרית, מאפרת מקצועית השולטת היטב בכל רזי תחום האיפור והקוסמטיקה, ענה בני לשאלות שיהפכו אותנו למריחים טוב יותר.
האם, בדרך-כלל, לקוח יודע מראש מהו הבושם אותו הוא רוצה?
 "ברוב המקרים כן, בעיקר הנשים שכבר יודעות מה הן מחפשות. הגברים יותר פתוחים להצעות, מתעניינים ומבקשים להתאים להם משהו שימשוך, חדש ומרענן. נשים נוטות לחפש את הריחות המוכרים: קוקו שאנל מדמואזל, אליאן, קלואה, ורסאצ’ה. הצעירות אוהבות את ריהאנה. חשוב להדגיש, שכל אחד מתחבר לריח אשר תואם את האישיות שלו. בדיוק כמו שלכולנו מתאימים צבעים מסוימים וכל אדם מנתב עצמו למה שיותר מחמיא לו – כך גם בבשמים. בנוסף, יש להתאים את הבושם גם למצב הרוח, לעונה, למזג האוויר ולהופעה כמובן".
מה גורם לכך, שאותו הבושם מריח על כל אדם קצת אחרת? 
"הרבה תלוי בסוג העור: בהיר או כהה וכמובן ברמת החומציות שלו, המשתנה מאדם לאדם (גם סוג האוכל שאנו אוכלים יכול להשפיע על טיב הריח). את אותו הסבר ניתן לשייך גם לתופעה, לפיה קיימים בשמים אשר מריחים באופן אחר על אנשים שונים. עד שלא תריחו את הבושם על גופכם, לא תוכלו לדעת אם הוא מתאים לכם. יתרה מזאת, ישנם סוגי בשמים שמתחילים להריח רק לאחר כמה שעות, או לחילופין כאלה המריחים אחרת בבוקר ובערב. בעיקר המתוחכמים".
איך מתאימים את הבושם המושלם?
"על מנת לבחור את הסגנון שלכם, יש לבחון את ההיצע. הכי חשוב: זה לא למהר ולא להריח יותר משלושה עד ארבעה ריחות שונים. ישנם סוגי ריחות שלא כל אחד יכול להכיל. חשוב לבחור בושם שמתאים לאופי שלנו. לא להריח ולקנות מיד, אלא לבחון את הריח, לתת לו להתמזג. אני תמיד ממליץ ללקוחות שמריחים לראשונה בושם שאינם מכירים, להסתובב מספר דקות, לראות איך זה משתלב על הגוף ובמידה וכן-לחזור. בסך הכל, קניית בושם היא השקעה ארוכת טווח ועל הלקוח להיות מרוצה. ישנם ריחות מולדים וישנם ריחות נרכשים שלוקח לנו זמן להתחבר ולאהוב אותם".
מה ההבדל בין או דה פרפיום לאו דה טואלט?
"לרוב ההבדל בריכוז של תמצית הבושם בתוך הנוזל. פרפיום מרוכז יותר ונשאר על הגוף זמן רב יותר. לאנשים שאוהבים להשאיר שובל אחריהם, כדאי להשתמש בפרפיום. לאנשים מעודנים הייתי ממליץ להשתמש בטואלט. בנוסף חשוב להדגיש, שלא לכל הבשמים יש גרסאות פרפיום".
"הבושם". רח’ הבונים 2, פינת המלאכה שעות פתיחה: ראשון עד חמישי 10:00-19:00 שישי: 9:00-14:30 בפייסבוק: בשמים מותגים

 

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן