עוגיות קוקוס בשני מרכיבים

5
759
עוגיות קוקוס - נתניה מבשלת
עוגיות קוקוס. צילום fotolia

אחד המרכיבים שאני אוהב יותר בבישול בכלל ובאפייה בפרט, הוא פרי הקוקוס. כמו רבים מאיתנו גם אני התענגתי על עוגיות קוקוס רק בשבוע של פסח. ולמה אני כותב בזמן עבר? ובכן, יצא לי לטעום ממש לא מזמן עוגיות קוקוס אמיתיות. טעמן היה מופלא. אני, אישית, נוהג מאז להכינן באמצעות שני מרכיבים בלבד. אז קדימה למטבח

מתכון עוגיות קוקוס – שני מרכיבים בלבד

מצרכים (עד 40 עוגיות):
350 גרם קוקוס טחון
מיכל חלב מרוכז ממותק – תשאלו בסופרמרקט

לחובבי הקישוטים והשיפורים ניתן לקשט בסוכריות צבעוניות או גנאש שוקולד

אופן ההכנה:
פתחו את קופסת השימורים של החלב המרוכז והממותק (לרוב מכילה כ-390 מ"ל) וצקו לתוך קערה גדולה יחד עם הקוקוס הטחון. ערבבו עד לאיחוד חומרים. צרו כדורים ותניחו על מגש אפייה שרופד מראש בנייר אפייה. במידה והחלטתם לזרות סוכריות צבעוניות, זה הזמן – בטרם אפייה. הכניסו לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לרבע שעה. במידה והחלטתם לצפות בגנאש שוקולד או אבקת סוכר, עשו זאת לאחר שהוצאתם את העוגיות מהתנור.

מתכונים נוספים: 

עוגת מלאי קלאסית (ללא גלוטן)

לחמניות גבינה (ללא גלוטן) – ברזיל סטייל

5 תגובות

  1. מתכון מעולההה מעולה
    שנה שניה שאני מכינה אותו
    תודה סהר על מתכון ונתינה אין סופית

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן