לחם אנטיפסטי – המתכון הכי ריחני שיש

לחם אנטיפסטי הוא צבעוני, ריחני והכי מיוחד שיש;  אז במקום לאכול אנטיפסטי עם לחם, משלבים את האנטיפסטי אל תוך הלחם ומתענגים על הטעם.

26
1990
מתכון ללחם - מתכון לחם אנטיפסטי
הריח מטריף - לחם אנטיפסטי

לחם אנטיפסטי הוא צבעוני, ריחני והכי מיוחד שיש;  אז במקום לאכול אנטיפסטי עם לחם, משלבים את האנטיפסטי אל תוך הלחם ומתענגים על הטעם.

החיים יכולים לפעמים להפתיע ולהזכיר לנו, שאושר אמיתי נמצא ממש קרוב וזמין ובמקום היחיד שלא חיפשנו. עבורי, דוגמא לאושר אמיתי, הוא לחם עם הפתעות המתפתלות בתוכו. הצבעים אשר מתחבאים בפנים הם סיבה נוספת להתענג עליו.

מתכון לחם אנטיפסטי – גרסה חלבית

מרכיבים:
3 ביצים גודל M
150 גרם קמח תופח
כף שמן זית
חצי כפית מלח
100 מ"ל שמן
גביע יוגורט
80 גרם זיתים שחורים מגולענים חתוכים לשניים (בערך חופן).
200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות.
2 פלפלים קטנים: אחד אדום ואחד צהוב.
טיפ: משלבים פלפל חריף אחד פרוס לעיגולים דקים (לא חובה).

שלבי הכנה:
מחממים תנור מראש לחום של 180 מעלות. מתחילים, במקביל, לקלות במחבת את הפלפלים במעט שמן זית. נמליח בעדינות ונבשל על אש בינונית עד שנקבל פלפלים מטוגנים ורכים. לא לשכוח לערבב. מורידים ונותנים לפלפלים להתקרר.

במקביל, בקערה, משלבים את הקמח, אבקת האפייה והביצים. עובדים עם וו הלישה של המיקסר כחמש דקות בערך. משלבים את היוגורט ואת השמן בהדרגה.

מוסיפים את גבינת הפטה ומערבבים בעדינות. נוסיף את הפלפלים הקלויים ואת הזיתים. מוסיפים פלפל שחור גרוס למי שאוהב.

אז מה עושים עכשיו? ובכן, מאחדים את הכל  ויוצקים לתבנית לחם – תבנית מאפינס או אינגליש קייק. אופים כ 50 דקות. בינתיים, מכינים לנו בצד את הסלט האהוב עלינו, ונהנים מהניחוח המטריף שיציף את המטבח.

חובבי אפיית הלחמים בוודאי ימצאו עניין במתכונים הבאים:

מתכוני לחם בקלות: לחם טחינה

מתכון חלה מתוקה לשבת

26 תגובות

  1. אלוף סער , אין על המתכונים המדהימים שלך, ייבורכו ידיך אמן???

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן