דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

מרק בטטה ועדשים כתומות

הוא טעים, קל להכנה, בריא, מתאים מאוד גם לטבעונים ובעיקר, כשהוא חם ומהביל, הוא מחמם מצוין את הגוף ואת הנפש: מרק בטטה ועדשים כתומות

מרק בטטה ועדשים כתומות

צילום fotolia

שלום חברים, אני ממשיך בסדרת המרקים המנצחים במטבח שלנו. בכל זאת, מרק עוף ומרק ירקות זה כיף, אבל מי אמר שאי-אפשר להתענג על מרקים שיהפכו כל ארוחה לחגיגה של צבעים וטעמים מפנקים. אז בואו נכנס למטבח.

מרק בטטה ועדשים כתומות

מצרכים:
2 בצלים קצוץ
3 שיני שום טרי קצוץ
4 בטטות חתוכות לקוביות
גבעול סלרי קצוץ
0.5 כוס עדשים כתומות
פלפל חריף קצוץ (לא חובה)
7 כוסות מים (או נוזל ירקות)
כפית מלח וכפית פלפל לבן 
חצי כפית כמון וחצי כפית כורכום

 
אופן ההכנה:
לוקחים סיר רחב. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את כל הירקות בערך כחמש דקות. מוסיפים את העדשים, את התבלינים ואת המים ומבשלים בערך כארבעים דקות. לאחר מכן לוקחים מוט טחינה ידני וטוחנים את הירקות למרק סמיך. טועמים ומתקנים. אפשר לקשט עם עירית קצוצה. 

חברות וחברים, כמו תמיד, אתם מוזמנים להתייעץ ולשאול ישירות בנייד שלי שמספרו 052-5771570. אתם יותר ממוזמנים להגיב, לשתף או להתרשם מהמתכונים שלי כאן – בבלוג שלי בנתניה און ליין – ksn – נתניה מבשלת: שף גולן ימין

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כיועץ קולינרי למסעדות ולגני אירועים. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים