דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

שניצל דג

שניצל דג

מאת: רחל כפיר

 

מצרכים:

נתחי פילה  אמנון (נקיים מעור ועצמות)1 ביצה

כוס פירורי לחם

מעט מלח

מעט פלפל שחור

שמן קנולה

לימון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצה, הפלפל והמלח וטובלים את הדגים. מעבירים את הדגים לצלחת עם פירורי הלחם, הופכים לצד השני ומנערים.מטגנים במחבת משני הצדדים. מניחים על צלחת, סוחטים מעט מיץ לימון ומגישים..

 

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.