דלג על המודעה

שניצל דג

מאת רחל כפיר

שניצל דג

מאת: רחל כפיר

 

מצרכים:

נתחי פילה  אמנון (נקיים מעור ועצמות)1 ביצה

כוס פירורי לחם

מעט מלח

מעט פלפל שחור

שמן קנולה

לימון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצה, הפלפל והמלח וטובלים את הדגים. מעבירים את הדגים לצלחת עם פירורי הלחם, הופכים לצד השני ומנערים.מטגנים במחבת משני הצדדים. מניחים על צלחת, סוחטים מעט מיץ לימון ומגישים..

 

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים

  • חריימי ללא שמןחריימי ללא שמן במסגרת דיאטה אני חייבת למצוא את עצמי בכל אוכל שאני אוהבת. לאחר מחשבה וניסיונות בניתי לעצמי את המתכון הזה […]
  • דג לברק בתנורדג לברק בתנור מאת: גילי קורן   למשרה: 7/2 כוס שמן זית מיץ מלימון שלם מלח גס פלפל שחור 1/2 כפית פפריקה […]
  • קרב מאוד לא מוזיקליקרב מאוד לא מוזיקלי חמש שנים של ניסיונות להגיע אל עמק השווה עלו בתוהו: מורי הקונסרבטוריון העירוני נתניה הכריזו השבוע, פעם נוספת, […]
  • סבב ברים: עשרות הופעות חינם בברים של מרכז נתניהסבב ברים: עשרות הופעות חינם בברים של מרכז נתניה שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין ארבעת הברים והפאבים במרכז העיר נתניה לבין עיריית נתניה יוצא לדרך: החל מחודש מרץ […]
  • עוגת טורט רכה וגבוהה במיוחדעוגת טורט רכה וגבוהה במיוחד כמה מילים על עוגת טורט רכה וגבוהה: רבים מדי חושבים, שהכנת עוגה בחושה (טורט) לא מחייבת יותר מדי עבודה. מספיק […]