קבבוני דגים על מקלות קינמון

2
501

מאת: מאור שלום


החומרים:

500 גר’ בורי או באס טחון
1 בצל מגורד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מיץ מחצי לימון
מקלות קינמון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לרפד תבנית בנייר עטיפה ולשמן.
ליצור קבבונים על מקלות הקינמון ולסדר בתבנית.
לחמם תנור ל-200 מעלות, ולהכניס את הקבבונים ל-10 דקות

2 תגובות

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן