מאת: מאור שלום
החומרים:
500 גר’ בורי או באס טחון
1 בצל מגורד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מיץ מחצי לימון
מקלות קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לרפד תבנית בנייר עטיפה ולשמן.
ליצור קבבונים על מקלות הקינמון ולסדר בתבנית.
לחמם תנור ל-200 מעלות, ולהכניס את הקבבונים ל-10 דקות
admin
תקציר על עצמי
Latest posts by admin (see all)
- עיצוב הבית – סגנונות עיצוב - 18 בפברואר, 2018
- דיור מוגן – איכות חיים לבני גיל הזהב - 4 במאי, 2016
- רשימת הקניות לשנת הלימודים בבית הספר - 4 במאי, 2016
טארקבקים/פינגבאקים