דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

קבבוני דגים על מקלות קינמון

מאת: מאור שלום

קבבוני דגים על מקלות קינמון

מאת: מאור שלום


החומרים:

500 גר’ בורי או באס טחון
1 בצל מגורד
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוצה
2 כפות פירורי לחם
מיץ מחצי לימון
מקלות קינמון

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים ולהכניס למקרר לפחות לשעה.
לרפד תבנית בנייר עטיפה ולשמן.
ליצור קבבונים על מקלות הקינמון ולסדר בתבנית.
לחמם תנור ל-200 מעלות, ולהכניס את הקבבונים ל-10 דקות

תגובות

תגובות

טארקבקים/פינגבאקים

  1. קציצות דגים ברוטב שמנת | נתניה און ליין - […] קבבוני דגים על מקלות קינמון […]
  2. מתכון קבב ביתי למנגליסט הישראלי | נתניה און ליין - […] קבבוני דגים על מקלות קינמון […]

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים