משטרת נתניה ממשיכה באכיפה ממוקדת נגד עבירות העסקת שוהים בלתי חוקיים, אשר עלולות לסכן את ביטחון הציבור. במסגרת פעילות זו, ערכו שוטרי תחנת נתניה בדיקות באתרי בנייה בעיר, שם איתרו עובדים ללא אישורי שהייה כחוק.
באתר בנייה ראשון, שנבדק על ידי השוטרים, אותרו ארבעה שוהים בלתי חוקיים תושבי יהודה ושומרון. בהמשך, איתרו השוטרים אתר בנייה נוסף שבו הועסקו שני שוהים בלתי חוקיים. בעקבות הממצאים, הוחלט להוציא צו מנהלי ולסגור את שני האתרים לתקופה של עשרה ימים.
בנוסף לסגירת האתרים, נפתח הליך פלילי נגד המעסיקים שהעסיקו את העובדים הלא חוקיים. במשטרה הדגישו כי אכיפה זו נועדה למנוע סיכונים ביטחוניים ולצמצם תופעות עברייניות הקשורות להעסקת שוהים בלתי חוקיים בעיר.
במשטרת ישראל ציינו, כי ימשיכו לפעול בנחישות כנגד מפרי החוק, במיוחד בתקופות רגישות מבחינה ביטחונית. "נגלה אפס סובלנות כלפי מעסיקים שמסכנים את ביטחון התושבים," אמרו במשטרה. "נמשיך לבצע ביקורות יזומות ולנקוט צעדים תקיפים כנגד כל מי שיפר את החוק."