פרנצ’ טוסט במילוי נוטלה וריקוטה

הקונדיטור סער אהרוני חושף מתכון להכנת פרנצ' טוסט מגולגל במילוי נוטלה ועוד. אז כנסו למטבח

0
404
מתכון לרולים של פרנצ' טוסט - וריאציה מעניינת לארוחת בוקר
רולים של פרנצ' טוסט

בעולם מכירים את המתכון בשם פרנצ’ טוסט, בישראל קוראים לו “לחם מטוגן”. הצרפתים מכנים אותו “לחם אבוד”.

ישנן גרסאות רבות למנה שהפכה לאחת ממנות הדגל המובילות לארוחת בוקר. מרביתן כוללות ביצת עין הממוקמת בדיוק באמצע.

אני אישית, אף פעם לא התלהבתי מזה. אז מצאתי מתכון אשר משדרג וכולל בתוכו נוטלה וריקוטה. פרנץ’ טוסט בגרסה המתוקה יותר.

מתכון פרנצ’ טוסט (לחם מטוגן) במילוי נוטלה וריקוטה

כמות לארבעה: 

3 ביצים גודל M

5 כפות חלב
כפית תמצית וניל איכותית

200 גרם גבינת ריקוטה
נוטלה בכמות לטעמכם
כף קינמון (לא חובה) שיש לערבב עם 3 כפיות סוכר

3 כפות סוכר

4 פרוסות לחם או חלה
סירופ מייפל בצד למי שבא לו לטבול
חמאה לטיגון

שלבי הכנה:

טורפים חלב, ביצים ותמצית וניל עד מסה אחידה ומניחים בצד עד השימוש.
עוברים לטפל בלחם.

חותכים את החלק הקשה, כך שמקבלים צורת ריבוע ישר ואסטטי ככל שניתן. משטחים עם מערוך כדי שיהיה קל לגלגל עם המילוי.

מורחים גבינת שמנת ואז נוטלה.

מגלגלים ומטגנים במחבת שהכנו מראש עם חמאה מומסת ומוכנה לטיגון.

מטגנים 4-5  דקות משם לטבילה בסוכר קינמון ולהגשה.

לא אוהבים מתוק? הסוד הוא במילוי – קבלו וריאציות נוספות לפרנצ’ טוסט. 

במקום נוטלה, השקיעו בסוגי גבינות רכות המשולבות בגבינות קשות ומפוררות.

במקום נוטלה, שלבו ממרחים ביתיים ואיכותיים – לדוגמא – ממרח פלפלים או ממרח עגבניות מיובשות וכמובן פסטו לכל צורותיו ומרקמיו.

אהבתם? מוזמנים להצטרף אל קבוצת הפייסבוק שלנו: נתניה מבשלת

 

 

 

 

 

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן