פילה מוסר בעשבי תיבול

2
130
מתכון לדג - פילה מוסר בעשבי תיבול

הסוד הגדול במתכון לדג בכלל ומתכון פילה מוסר בפרט, הוא זמן הבישול.

לעתים רבות מדי אנו נוהגים לבשל או לאפות דקה אחת יותר מדי… הסוד השני הוא בתיבול. המתכון שלפניכם, הוא גם פשוט, קל להכנה וגם מאפשר יצירתיות בתוספת של עשבי תיבול בכלל וירקות בפרט. אז כנסו למטבח ובואו לבשל.

מתכון פילה מוסר בעשבי תיבול וירקות

מצרכים:
פילה מוסר טרי (בקשו שיפלטו לכם)
צרור כוסברה טרייה וקצוצה
גמבה אדומה
פלפל חריף (מומלץ)
3 שיני שום קצוצות
לימון מקולף
חצי בצל (לא חובה)
חצי כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל לבן
חצי כפית תערובת פילדלפיה

אופן ההכנה:
נחתוך את הגמבה לרצועות וכן הפלפל החריף לרצועות. בעזרת בלנדר נטחן את הגמבה, הפלפל החריף, השום, הכוסברה והלימון – יחד עם שמן הזית. נתבל במלח פלפל ונוסיף את התבלין פילדלפיה. טיפ להגשה: את אותם הירקות, כולל הבצל, נקפיץ במחבת ונשתמש בהמשך לקישוט המנה. בינתיים, נחמם תנור לחום של 170 מעלות. נכסה את הדג במרינדה שיצרנו ונכניס לתנור ל-16 דקות בלבד. נקשט עם הירקות מוקפצים והמרינדה החמה.

טיפ בבחירת דג: רבים נוהגים להשתמש בדגים קפואים. אישית, אני מעדיף להשתמש בדגים טריים – כאלה שדגו אותם באותו הלילה. בבחירת דג יש להקפיד לבחון את הריח ואת הברק של הקשקשים.

מתכונים נוספים העשויים לעניין את הגולשים:

סטייק סלמון ברוטב פסטו ונגיעות טריאקי

קציצות סלרי ודג סלמון

קציצות סלמון מתאימות לילדים

סושי מטוגן ומפנק עם שמנת ונתחי דג

אהבתם את המתכון? מוזמנים לשתף בפייס

 

2 תגובות

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן