דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

פילה מוסר בעשבי תיבול

פילה מוסר בעשבי תיבול

הסוד הגדול במתכון לדג הוא זמן הבישול. לעתים רבות מדי אנו נוהגים לבשל או לאפות דקה אחת יותר מדי… הסוד השני הוא בתיבול. המתכון שלפניכם, הוא גם פשוט, קל להכנה וגם מאפשר יצירתיות בתוספת של עשבי תיבול בכלל וירקות בפרט. אז כנסו למטבח ובואו לבשל.

מתכון פילה מוסר בעשבי תיבול וירקות

מצרכים:
פילה מוסר טרי (בקשו שיפלטו לכם)
צרור כוסברה טרייה וקצוצה
גמבה אדומה
פלפל חריף (מומלץ)
3 שיני שום קצוצות
לימון מקולף
חצי בצל (לא חובה)
חצי כוס שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל לבן
חצי כפית תערובת פילדלפיה

אופן ההכנה:
נחתוך את הגמבה לרצועות וכן הפלפל החריף לרצועות. בעזרת בלנדר נטחן את הגמבה, הפלפל החריף, השום, הכוסברה והלימון – יחד עם שמן הזית. נתבל במלח פלפל ונוסיף את התבלין פילדלפיה. טיפ להגשה: את אותם הירקות, כולל הבצל, נקפיץ במחבת ונשתמש בהמשך לקישוט המנה. בינתיים, נחמם תנור לחום של 170 מעלות. נכסה את הדג במרינדה שיצרנו ונכניס לתנור ל-16 דקות בלבד. נקשט עם הירקות מוקפצים והמרינדה החמה.

מתכונים נוספים העשויים לעניין את הגולשים:

סטייק סלמון ברוטב פסטו ונגיעות טריאקי

קציצות סלרי ודג סלמון

קציצות סלמון מתאימות לילדים

סושי מטוגן ומפנק עם שמנת ונתחי דג

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל נתניה און ליין – ksn

אהבתם את המתכון לדג פילה מוסר בעשבי תיבול וירקות? מוזמנים לשתף בפייס

 

שף גולן ימין

גולן ימין

שמי גולן ימין, שף סוג 4, חבר בכיר באיגוד השפים ומשמש כיועץ קולינרי למסעדות ולגני אירועים. כבר מגיל חמש אמא שלי ידעה שאהיה שף. בתור ילד הסתובבתי במטבחים של אמא וסבתא וכשבגרתי למדתי במגוון מוסדות בישול (לני, תדמור, דן גורמה ועוד... ועוד...). אוכל עבורי הוא תשוקה ואהבה. ואין דבר שמרגש אותי יותר מאשר לחלוק את המתכונים. אשמח לענות לכל שאלה בנייד: 052-5771570
שף גולן ימין

תגובות

תגובות

תגובת אחת.

  1. תבורך על השיתוף ברכה והצלחה במעשיי ידייך…

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.