סלט עשבי תיבול ירוק עם טוויסט

2
30
צילום fotolia

אחד היתרונות הגדולים יותר של סלט בכלל וסלט המבוסס על עשבי תיבול בפרט, שכל אחד יכול להשתמש בכמויות שנראות לו על-פי טעמו. ובכל זאת, צריך טאצ’ וגם טוויסט קטן שיהפוך את הסלט למעניין יותר. אז במיוחד עבורכם, בעצה משותפת ודיון כיפי עם הירקנים של שוק נתניה, קבלו סלט. אגב, במתכון שלי יש בוטנים (לא מומלץ למי שאלרגי). כמו כן, ניתן לשחק עם כמות הסוכר ואף לוותר עליה לחלוטין (עניין של טעם)

סלט עשבי תיבול ירוק עם טוויסט

מצרכים לארבעה סועדים:
צרור כוסברה שטוף היטב (למדייקים 50 גרם)
צרור פטרוזיליה שטוף היטב (למדייקים 50 גרם)
צרור נענע קטן (למדייקים 20 גרם)
2-4 בצל ירוק (כל אחד לפי טעמו)
צרור קטן עירית (למדייקים 20 גרם)
בצל סגול גדול
רימון (ניתן לרכוש את גרעיני הרימון מוקפאים)
20 גרם קשיו
20 גרם פקאן מסוכר
20 גרם בוטנים נקי

לרוטב: שמן זית, חצי לימון סחוט, סוכר ודבש תמרים (סילאן)

אופן ההכנה:
נחתוך את כל הירק קצוץ דק דק. כך נעשה גם לבצל הסגול. נרוקן את הרימון מתכולתו ונוסיף לקערה בה הנחנו את כל הירק. נשבור את תערובת הקשיו שבירה גסה (יש כאלה המשאירים את התערובת שלמה). נטבל באמצעות שתי כפות שמן זית, חצי לימון סחוט, כפית סוכר ושתי כפות סילאן. נערבב היטב ובתיאבון.

חברות וחברים אתם יותר ממוזמנים להתקשר אלי ולדבר על מתכונים בטלפון 052-5771570. מוזמנים, כמובן, להגיב, לשתף או סתם להתרשם מעוד עשרות מתכונים שלי בבלוג שלי נתניה מבשלת: שף גולן ימין – פורטל נתניה און ליין – ksn

2 תגובות

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן