מכבי נתניה דרסה את בית״ר, עזיבת סגל בפתח

הצהובים מנתניה רשמו ניצחון ענק 0:3 בטדי על בית"ר, אך במועדון נערכים לעידן שאחרי הבעלים אייל סגל שצפוי לעזוב בקרוב.

0
149
אייל סגל - מכבי נתניה
אייל סגל, בעלי מכבי נתניה. צילום ניר אנשר

מכבי נתניה הציגה אתמול (ראשון) את אחד ממשחקיה המרשימים ביותר העונה, כשניצחה 0:3 את בית״ר ירושלים באצטדיון טדי. היה זה ניצחון ראשון של הקבוצה באצטדיון הבירה מאז 2012.

כבר מהדקה הראשונה, שחקניו של יוסי אבוקסיס שלטו בקצב. הקבוצה סגרה עניין כבר במחצית הראשונה. מקסים פלקושצ'נקו כיכב עם צמד שערים ובישול. ההנהלה כבר פתחה שיחות כדי להאריך את חוזהו לעונה נוספת.

בלם הקבוצה, איתי בן שבת, סיכם: "ידענו מה מצפה לנו. עמדנו נכון טקטית, והצלחנו לנצל את החולשות של בית"ר. היינו חדים, נחושים ומרוכזים".

אולם ברקע להצלחה המקצועית, מרחפת עננה: עזיבתו הצפויה של הבעלים אייל סגל. סגל הודיע במהלך חודש פסרואר, כי יעזוב את הקבוצה בתום העונה. בינתיים פרסם הבעלים שני מסלולים אפשריים לרכישת הקבוצהץ

בן שבת התייחס לנושא. "אנחנו לא עוסקים במה שלא תלוי בנו. סגל תמיד יחשוב על טובת המועדון. אנחנו מתרכזים רק במה שקורה על הדשא".

שני הניצחונות האחרונים – מול הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים – מעוררים תקווה ביציעים. הקבוצה מזכירה את הריצה המלהיבה לפלייאוף העליון מתחילת העונה.

בקרב האוהדים, כצפוי, שוררת דאגה. רבים מהם מביעים הערכה לסגל על תרומתו רבת השנים, אך חוששים לעתידו של המועדון בלעדיו. בינתיים, הצוות המקצועי ממשיך להכין את הקבוצה למחזור הבא, מתוך מטרה לסיים את העונה בטעם מתוק – גם אם מאחורי הקלעים הכול עומד להשתנות.

האם זהו סיום עידן במכבי נתניה? ימים יגידו.