דלג על המודעה

קרם מסקרפונה פירות יער – מתכון לקינוח מושלם

קרם מסקרפונה בשכבות, עם קישוט של רוטב פירות יער, כאשר הוא מוגש בגביעים אישיים, הוא מרשים, טעים ונראה מעולה; קונדיטור סער אהרוני יחד עם חן בוסקילה במתכון לקרם מסקרפונה

קרם מסקרפונה פירות יער – מתכון לקינוח מושלם

גביעי קרם מסקרפונה ברוטב פירות יער. צילום חן בוסקילה

אחד הקינוחים בהם ההגשה היא חלק בלתי מבוטל בעניין הוא קרם מסקרפונה עם קישוט של קרם פירות יער המוגש בכוסות או גביעים אישיים. קרם מסקרפונה לכשעצמו הוא פינוק טעים במיוחד. הוא מתאים לאירועים, לימי הולדת, לארוחות חגיגיות, (מישהו אמר חג שבועות לנשל…) או סתם לפינוק עצמי. אז באופן חגיגי נתניה מבשלת מארחת את חן בוסקילה, שגם אחראית לצילום המנה, כדי שיהיה לנו חג מרשים וטעים

גביעי קרם מסקרפונה בקישוט קרם פירות יער

מרכיבים לבסיס:
200  גרם ביסקוויט פתי בר
50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

מרכיבים לקרם גבינה:
2 כפות סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה איכותית
מיכל 250 מ”ל שמנת מתוקה  38%

מרכיבים לרוטב פירות יער:
שקית של מיקס פירות יער (קונים בכל סופר)
חצי כוס – 100 גרם סוכר
כף קורנפלור
 * מהכמות הזאת יוצרים 12 כוסות אישיות

שלבי הכנה:
טוחנים את הפתי בר ואת החמאה במעבד מזון, עד לקבלת מסה דקיקה מאוד, כמעט אבקה, מרפדים את כוסות ההגשה שבחרתם ומשאירים בצד .

עוברים להכנת קרם הגבינה. מקציפים את חומרי הקרם עד לרמת קרם יציב. מעבירים את המלית לשקית זילוף וממלאים את כוסות ההגשה כמעט עד הסוף. משאירים מקום לרוטב פירות יער .

מכינים את הרוטב שלנו שיהיה בטופינג של הקינוח וישאיר את האורחים פעורי פה. בסיר  קטן או קלחת מביאים לרתיחה את הסוכר ופירות היער. לאחר שיש רתיחה מנמיכים להבה ומוסיפים קורנפלור. טורפים היטב עם מטרפה ומסירים מהאש. מומלץ להעביר את המסה של הרוטב דרך מסננת, כדי לקבל רוטב אחיד וחלק.

מה שנותר הוא לקרר היטב את הרוטב לפני המילוי מעל קרם הגבינה, ולהכניס למקרר עד רגע ההגשה. בתיאבון.

מתכונים נוספים שיעשו לכם את זה:

קינוחי בראוניז פאדג’ – מתכון שגם ילדים יכולים לעשות

טארטלט פיצוחים – מגניב כמה שזה קל

סער אהרוני

סער אהרוני

קונדיטור at המטבח של אהרוני
נעים מאוד שמי סער. מתגורר בנתניה, משוגע על העיר ועל הים. טבח קונדיטור ובעיקר מאמין גדול בשיתוף הידע והמתכונים. זמין לכל שאלה בוואצאפ 052-5808729
סער אהרוני

תגובות

תגובות

3 תגובות

  1. חן את אלופה!!
    נראה סוף ובטוחה שטעים ברמות!!

    השב
  2. איזה מתכון מדהים!
    אלוף!! 🏆
    תודה רבה וחג שמח!

    השב
  3. סהר היקר תודה על כל המתכונים הנפלאים שאתה משתף. הם טעימים וההסבר על אופן ההכנה ברור.
    תודה וחג שמח…

    השב

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים