דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

חטיף האנרגיה הטוב ביותר שתעשו בבית

חטיפי האנרגיה יתנו לכם את האנרגיה הדרושה לפני או במהלך יום עמוס וימתיקו לכם את הפה עם שלל טעמים ומרקמים.

חטיף האנרגיה הטוב ביותר שתעשו בבית

צילום fotolia

חטיפי האנרגיה יתנו לכם את האנרגיה הדרושה לפני או במהלך יום עמוס וימתיקו לכם את הפה עם שלל טעמים ומרקמים.

 אומרים שהארוחה הכי חשובה ביום היא ארוחת בוקר, אבל הלו”ז היומי הרב מכתיב לנו זמן מועט לבישול בריא ומסודר ובוודאי שלא לארוחת בוקר מסודרת. עם יד על הלב, כמה מאיתנו באמת מוצאים זמן בבוקר לחצי שעה של ארוחה מסודרת, טובה ורגועה עם כל המרכיבים התזונתיים הדרושים לגוף? ארוחת הבוקר היא המנוע המזיז את הגוף. אם לא הספקתם לאכול ארוחת בוקר, אז חטיף בריאות  יכול לשמש כמעין “פיצוי ” שלכם לגוף. מדובר בפיצוי טעים שאפשר לאכול תוך כדי הליכה או תוך כדי כתיבה של הבלוג שלי בנתניה און ליין – נתניה און ליין (כמו שאני עושה למשל…).

 האמת, שלפני כחודש הלכתי לסופר ובדקתי את הרכיבים של מוצרי האנרגיה, לפחות אלה המכונים חטיפי אנרגיה. חלק מהחטיפים הללו, גם אם יש בהם אנרגיה, מלבד היותם ממתקים טעימים מאוד, אין בהם עודף בריאות – למעט אולי הבריאות לחשבון הבנק של רופא השיניים שלכם…

 אני מציג לכם מתכון שבאמת נותן אנרגיה והוא לא ממתק, הוא עשוי מאגוזים ומשקדים,בתוספת שמן קוקוס ושוקולד70%. אפשר להכין אותו בלי שוקולד, עם השוקולד בתור ציפוי או לשים את השוקולד כמילוי. אם אתם מעדיפים ללא שוקולד, אז חשוב לאחסן את החטיף במקרר. אפשר גם להוסיף, למרכיבים, חתיכות קטנות של פירות יבשים. עניין של טעם כמובן.

מתכון חטיף בריאות – גרנולה ושוקולד

מרכיבים:

חצי כוס אגוזי פקאן

רבע כוס שקדים פרוסים ומולבנים

רבע כוס שקדים טחונים

רבע כוס קוקוס טחון

רבע כוס חמאת שקדים ( לנתנייתים, ניתן לרכוש בחנות  “mr cake” באזור התעשייה הישן)

רבע כוס שמן קוקוס

4 כפות שוקולד שוקולד מריר 70% מומס

2 כפות דבש

כפית תמצית וניל איכותית

 תהליך ההכנה:

שלב 1: קוצצים את השקדים והאגוזים. קולים את התערובת הקצוצה במחבת וכמובן מערבבים מדי פעם. לאחר 2-3 דקות מוסיפים את הקוקוס, ממשיכים לערבב עד שצבע המרכיבים משתנה לזהוב. תעבירו לקערה ותוסיפו את שאר החומרים.

שלב 2: מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בטיפהל’ה שמן קוקוס. מעבירים את התערובת לתבנית,משטחים ומכסים היטב. מעבירים למקפיא לשעה לפחות.

אם בחרתם בשוקולד כציפוי:

במקום להכניס את כל ארבע כפות השוקולד לתערובת, מערבבים את השוקולד עם כף דבש ושתי כפות חמאת שקדים ומורחים על החטיפים – אחרי ששהו במקפיא שעה לפחות. לאחר הפעולה מחזירים (שוב) להקפאה של עוד כשעה נוספת כדי שהציפוי יתייצב.

הצורה בה חותכים לאחר הקירור ממש לא משנה – בכל צורה או גודל של חטיפי הבריאות האלו, התבנית תיגמר במהירות האור. אז עכשיו כשיש לכם אנרגיה, זה הזמן שלכם להיות גיבורי על ולהציל את העולם איתי או לעשות ריצה לאורך חופי נתניה. ככה בכיף…

שלכם, סער אהרוני – ברמת אנרגיה – 110% – ובמגמת עליה

סער אהרוני

סער אהרוני

קונדיטור at המטבח של אהרוני
נעים מאוד שמי סער. מתגורר בנתניה, משוגע על העיר ועל הים. טבח קונדיטור ובעיקר מאמין גדול בשיתוף הידע והמתכונים. זמין לכל שאלה בוואצאפ 052-5808729
סער אהרוני

כתבות אחרונות של סער אהרוני (כתבות נוספות של הכותב)

תגובות

תגובות

9 תגובות

  1. כל כך נכון מה שכתבת, לא מכניסה הביתה את החטיפים האלה.
    תודה על מתכון מעולה ובריא!
    פעילותך מבורכת, המשך כך

    השב
  2. אין עליך כול מתכון מוצלח וטעים

    השב
  3. מדהים, תודה על המתכון
    יישר כוח

    השב
  4. בתמונה יש קוואקר ובמתכון לא. זו טעות במתכון? או תמונה רק להמחשה?

    השב
  5. אפשר להוסיף למתכון קוואקר,אפשר להשתמש באגוזי לוז וכו' וכו'. היתרון במתכון שהוא פשוט ומאפשר לך לבחור איזה מרכיב יבש שמתחשק לך ושאת אוהבת

    השב
  6. אהבתי… בהצלחה רבה סהר

    השב
  7. היי סער נהנית לקחת טיפים אבל יש לי שאלה מקרונים זה מסובך?יש מצב למתכון קל

    השב

להגיב על רוזה יעקב לבטל

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים