דלג על המודעה
Combar קידום אתרים ושרותי שיווק דיגיטלי לעסקים

דג לברק בתנור

מאת: גילי קורן

דג לברק בתנור

מאת: גילי קורן

 

למשרה:

7/2 כוס שמן זית
מיץ מלימון שלם
מלח גס
פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1. כפית תבלין לדג

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ומרוח על הדג מכל הצדדים.
בבטן הדג אפשר לשים רוזמרין או טימין.
לסדר את הדגים בתבנית ולצקת את שארית המשרה על הדגים.
לחמם תנור ל 180 מעלות, כ-12 עד 15 דקות אפיה.

תגובות

תגובות

שלחו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

מאמרים נוספים